top of page

Princess Cruises ile dünyanın değişik coğrafyalarında yüzlerce alternatifli rotalarda, her sabah farklı bir limana gözlerinizi açmak ve dünyaya bambaşka pencereden bakmak ister misiniz?



Yeni destinasyonlar göreceğiniz, farklı kül.türden kişilerle iletişim kuracağınız, heye.canı ve huzuru bir arada yaşayacağınız en ilginç tatil deneyimi için hazırlanmaya başlayın; size anlatacaklarımız ile yerinizde duramayacaksınız. Seyahat sürenizin kısıtlı ya da uzun olması hiç önemli değil. Bavul açma– kapama–taşıma derdiniz olmadan odanıza yerleşin ve özgürce seyahat etme deneyimini dolu dizgin yaşayın.


Kruvaziyer Seyahat Neden Özgürleştirir?

Gemiyle okyanusa açılmak, her sabah farklı bir limana uyanmak, bitmesini istemediğiniz muhteşem bir duygu değil mi? Tatil süresi boyunca eviniz olan geminiz, dünyanın çeşitli yerlerine rota oluşturmaktadır. Geminizin içinde; yüzme havuzu ve güneşlenme alanı, spor salonları, güzellik ve bakım merkezleri, eğlence aktivite odaları, sinema ve tiyatro salonları, restoran, bar ve cafe mevcuttur. Princess Cruises farklı zevk.lere hitap edecek şekilde tasarlanan dünyanın en büyük seyahat gemilerinden biridir.


Kruvaziyer seyahat sizin ihtiyacınızı detaylı bir şekilde düşünür ve size hepsini bir arada sunar. Gün batımında masmavi suların üzerinde deniz kokusunu içinize çekerken anın tadını yaşayın. Princess Cruises diğer tüm detaylarla ilgilenir.



Princess Cruises ile Rota Oluşturuluyor; İstikamet Norveç Fiyortları

Sabahın parlak ışıkları geminizin camından gözlerinize süzülürken kaptanın anonsu ile yüzünüze bir tebessüm yerleşecek.


Günaydın Norveç!

İlk durak olan ve Norveç’in doğduğu yer olarak bilinen Haugesund, deniz ile dağlar arasında bulu.nan küçük ve sevimli bir kasabadır. Tarihin tozlu sayfalarını biraz aralayarak Vikinglerin köyüne ufak bir ziyaret yapabilirsiniz. Ardından mucize gibi gelecek büyülü doğasında yürüyüş yapabilir, soğuk iklimin ıslak rüzgarında kendinize özel anlar yaratabilirsiniz.


Akşam vakti geminize döndüğünüzde sizi sınırsız çeşitte ziyafet bekliyor olacak. Gününüzü sevdik.leriniz ile paylaşıp lezzetli yemeklerin tadını çıka.rırken Princess Cruise yepyeni rotalara doğru dümeni çoktan döndürmüş olacak. Olden limanına vardığımızda sizi manzara ve tarihi mekanların iç içe olduğu bir turizm şehri bekliyor. Muhteşem dağ fonu ile arazinin uyumunu yakalayacağınız bu şehir, gösterişsiz ama etkileyici bir mücevherdir.


Mavi yolculuğumuz ile telaşlanmanıza hiç gerek yok! Princess Cruises sıkılmanıza hatta sıkılma düşüncesine kapılmanıza bile izin vermeyecek gece aktiviteleri ile şehirden dönüşünüzü bekliyor. İster günün yorgunluğunu çıkararak dinlenmeyi tercih edin isterseniz de masaj ve güzellik salonumuzda bakımınızı yaptırın. “Ben daha farklı bir şeyler arıyorum” diyenlerdenseniz gece kulüpleri, kokteyller, dans, parti, tiyatro veya müzik sahnemizde gecenin keyfini yaşayın.

Biraz şehre karışmak ve antik dükkanları yavaş yavaş gezerek alışveriş yapmak istiyorsanız, tam adrestesiniz! Kültür, alışveriş ve eğlence şehri olan Trondheim’e hoş geldiniz. Sadece yayalara açık olan Nordre ve Olav cad.delerinde butik antika dükkanlarını gezerek kültürü daha derinlemesine tanıyabilirsiniz. Tabii ki tüm bunların yanı sıra şehre ait birçok tarihi yapıyı ve müzeyi de rahatlıkla gezebilirsiniz.


Kuzeyin Diğer Ucu North Cape’den Herkese Merhaba!

Limana yakın turizm noktaları ile yeni bir deneyime ilk adımınızı atabilirsiniz. Honningsvag, tarihin ilginç yaşan.mış hikayelerini turizme yansıtmış bir şehirdir. Birçok makalenin ve kitabın yazıldığı, filmlerin çekildiği Bamse Statue, uğrak ziyaret noktalarından biridir.


Olağanüstü Bir Gece; Kuzey Işıkları

Norveç’i boydan boya ziyaret edip Kuzey Işıklarını görmeden yeni rotaya çıkmayacağımızı herkes biliyordur diye düşünüyoruz. Princess Cruises, seyahatin en ince detay.larını düşünerek dünyada iz sürülmedik yer bırakmayana kadar dolu bir rota imkanı sunan seyahat gemisidir.


Gözle görüldüğünde inanılamayacak kadar muhteşem olan Aurora Borealis, görmeye can atanlar için olağanüstü bir doğa olayıdır. Polaria Müzesi ile birlikte gezilecek kültürel yerler ve yapılacak eğlenceli aktiviteler de bulabilirsiniz.


Yeryüzünün ve Gökyüzünün Büyülü Rüyası; Lofoten Adaları

Dağın yamacına yerleşmiş renkli ve iki katlı evleri olan geleneksel balıkçı kasabalarını izleyerek güne başlıyoruz. Şehri turlamaya çıktığınızda Lofotr Viking Müzesi’ni ziyaret etmelisiniz. Arkeolojik sit alanında bulunan bu müze, bize Lofoten hakkında çok önemli bilgiler veriyor.

Bu şehirde başınızı ne tarafa çevirirseniz çevirin bambaşka bir manzaraya tanıklık edeceksiniz. Ben.zersiz doğal güzelliğe sahip, daha önce duymadığınız kuş sesleri, karlı dağlar ve tertemiz bir hava ile büyüleneceksiniz.



Princess Cruises ile Her Gün Farklı Rota, Yeni Liman; Büyük Britanya Adaları

Gemi turu seyahat etmek isteyenlere çoklu deneyimi bir arada sunar. Uçsuz bucaksız maviliklerin üzerinde seyahat ederken 5 yıldızlı otel konforundan daha fazla rahat edeceğiniz, metropolden hiç ayrılmamış gibi eğlenceli ve çılgın aktivitelere katılabileceğiniz bu şansı sadece Princess Cruises’da bulabilirsiniz.


Britanya Adalarını Keşfetme Zamanı

Geçmişe doğru bir yürüyüş yapmak isterseniz en güzel duraktasınız; Saint Peter Port sokakları stil çeşitliliği ile doludur. Kraliyet Adliyesi, Elizabeth Koleji, Liman turu, Priaulx Kütüphanesi ve Victor Hugo’nun ikamet ettiği evi (şimdilerde müze) ilk uğranması gereken lokasyonlardandır.


Akşam saatlerinde tekrar sulara dönen geminin rotası bu sefer Güney İrlanda’nın Cork şehrine doğru oluyor. Resmedilmeye değer doğa harikalarının bulunduğu bu küçük şehirde, içinizi ısıtacak bir kahve molası oldukça keyifli olacaktır. Gözlerinizi doğadan ayırmadan sıcacık kahvenizi yudumlarken bizler de sizin için gezilecek yerlerin listesini yaptık; Elizabeth Fort, Aziz Finbarr Katedrali, Shandan Kilisesi, Lewis Gluckman Galerisi ve Cork City Goal gibi mekanlar şehrin önemli yapı taşlarındandır.

Güney İrlanda’nın sunduğu güzellikleri kaçırmamak ve gizli mücevherlerini keşfetmek için neden Dublin’i ziyaret etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz. Unutulmaz bir gezi planlamak istiyorsanız öncelikle muhteşem görüntüye ve akustiğe sahip barların bulunduğu bu şehirde biraz keyifli zaman geçirin. Ucu bucağı olmayan yemyeşil parklarda enerji depoladıktan sonra her adımın tarih ile dolu olduğu bu şehri keşfetmek için İrlanda Ulusal Müzesi ve Dublin Küçük Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz.


Gayda Keyfini Yerinde Yaşayın!

Uzak diyarları gezme tutkunuz şimdi daha da artacak. Britanya’nın kuzeyine doğru yol aldığımız sularımızda rota bu sefer Glasgow’a çevriliyor. Limanına indiğiniz andan itibaren şehir başlıyor. Havanın genel olarak kapalı ve yağmurlu olduğunu söyleyebiliriz. Mükemmel müzik yapan cafeleri varken aynı zamanda Kilt giymiş İskoçların sokakta bol bol gayda çalmasına eşlik edebilirsiniz. Sokak.lar müziklerle dolu olunca gezmesi de bir hayli keyif dolu oluyor.


Renkli Yaşamların Şehri Edinburgh

Bağımsızlık sevdasıyla yanıp tutuşan, romanların ana şehri olan, romantik ve biraz ıslak şehir Edinburgh’a doğru kruvaziyer seyahatimiz devam ediyor. Princess Cruises, ülkenin en şairane yerine doğru yanaşırken tüm gün gezmek ve keşfetmek için harika zamanınız olacak.


Kiliseler, şapeller ve katedrallerle dolu minik bir şehir olan Edinburgh, sokaklarında gezmenin tadını doyasıya yaşatıyor. Parklarıyla ünlü olan bu şehrin içinde turizmin her çeşidini sindirerek yaşayacaksınız.


Daha önce hiç gemi seyahati yapmadıysanız hayatınızın en güzel deneyimini yaşamaya hazır olun. Özgürlüğe çıkılan rotasız yolda dünyanın en güzel destinasyonlarını rahat bir şekilde gezerek keşfedin. Eğlenceli ve bir o kadar dinlendirici olan kruvaziyer seyahatiniz için Princess Cruises’ten yerinizi ayırtın, rotanızı oluşturun. Devasa tatil hayatını içinde barından Princess Cruises ile hayallerinizin ötesine keyifli bir yolculuk yapın.


Bu keyifli yolculuğa, gemi seyahatlerini ve gidilecek limanları en iyi bilen rehberler eşliğinde bir tur organizasyonu ile çıkmak istersen Princess Cruises'un Türkiye Temsilcisi Naviosa Turizm'e danışabilirsin. İngilizcen iyi seviyede ise Princess.com websitesinden detayları da inceleyip, rezervasyonunu yaptırabilirsin.

bottom of page