top of page

MSC Lirica eşsiz rotasında Haifa (İsrail), Limassol (Güney Kıbrıs), Rodos (Yunanistan), Santorini (Yunanistan) ve Pire/Atina (Yunanistan) duraklarından sonra, tekrar Kuşadası'na gelerek misafirlerine muhteşem bir 7 gecelik yolculuk sunuyor. MSC Lirica gemisi ile 12 Nisan itibari ile 18 Ekim 2022’ye kadar her Salı günü Kuşadası hareketli, unutulmaz 7 gecelik bir Doğu Akdeniz turu sizleri bekliyor!


Doğu Akdeniz’in, Ege ve Adriyatik’in Zenginliklerini Keşfedin

Altın rengi güneş ışığı, muhteşem sahil şeridi, kültürel zenginlikleri ve lezzetli mutfağı dene.yimlemek için Doğu Akdeniz’den daha iyi bir yer var mı? MSC Lirica eşsiz rotasında Haifa (İsrail), Limassol (Güney Kıbrıs), Rodos (Yunanistan), Santorini (Yunanistan) ve Pire/Atina (Yunanistan) duraklarından sonra, tekrar Kuşadası'na gelerek misafirlerine muhteşem bir 7 gecelik yolculuk sunuyor. MSC Lirica gemisi ile 12 Nisan itibari ile 18 Ekim 2022’ye kadar her Salı günü Kuşadası hareketli, unutulmaz 7 gecelik bir Doğu Akdeniz turu sizleri bekliyor!


MSC Lirica gemisi ile Doğu Akdeniz rotası kapsamında Yunan Adaları’nın plajlarını keşfedin. Santorini’nin ünlü kayalıklarına ve arkeolojik kalıntılarına hayran kalın. Atina’nın antik tarihi, güzel plajları ve büyüleyici köylerle dolu inanılmaz harikalarını keşfe çıkın.


Antik Yunan Medeniyeti’nin başkenti Atina’da görülecek yerlerin başında Yunanlıların inandıkları tanrıları için şehrin en yüksek tepesine inşa ettiği kutsal tapınak Akropolis gelir. Atina da tıpkı İstanbul ve Roma gibi tepeler üzerine kurulu bir şehirdir ve Akropolis Atina’nın en yüksek tepesinde inşa edilmiştir. Şehrin her yerinden bu ihtişamlı yapıyı görebilirsiniz. Akropolis’in içindeki en büyük ve en gösterişli tapınak Partheon tapınağıdır. Bu tapınak şehrin koruyucu tanrıçası olarak kabul edilen Athena adına yapılmıştır. Atina’nın sokakları, meydanları sizi tarihi bir yolculuğa çağırıyor.



İsrail’in Akdeniz kıyısında yer alan Haifa Avrupa, Afrika ve Asya arasında adeta köprü konumundadır. Haifa Akdeniz kıyısındaki bu muhteşem konumuyla dinamik kültürel dini çeşitliliği, tarihi binaları, parkları, heykelleri, geniş caddeleri, lezzetli sokak yemekleriyle İsrail’in emin adımlarla yükselen turizm merkezi haline geliyor. Gezginlerin uğrak noktası olan Haifa’da keşif dolu bir serüvene hazır olun.

Kudüs... Tarih boyunca üç semavi dinin de yoğun olarak dokunduğu başka bir yer daha bulmak mümkün değil. Günümüzde de bunu yaşatan ve bu nedenle dünyanın en görülmesi gereken noktalarından biri olan Kudüs, sizi bu seyahatte en çok etkileyecek keşiflerden biri olacaktır.


Gemideki Deneyiminizi Seçin

Tüm bu güzelliklere olan yolculuğunuzda size yol boyunca keyifli ve konforlu bir deneyim sunacak olan MSC Lirica gemisi tüm ihtişamıyla sizleri bekliyor.

MSC Cruises gemilerinde dünya mutfakları ile eşsiz lezzetlerin tadına varın; SPA hizmetleri ile rahatlayın; her gece Broadway tiyatrosunda canlı gösterilere tanık olun; her yaştan çocuklara özel alanlarında çocuklarınız güvenle vakit geçirsin; birden fazla havuz seçeneği ile okyanusun ortasında havuz keyfi yaşayın...


Cruise ile seyahat deneyiminiz, sizin için yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır. Bizimle geçirdiğiniz tatili gerçekten unutulmaz kılmanıza yardımcı olmak için, deneyiminizi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre şekillendiriyoruz. Örneğin kabin seçimini bize bırakabilir ve mevcut en iyi fiyatlardan yararlanabilirsiniz.


Bella Deneyimini seçtiğinizde, seçtiğiniz kategoride* mevcut olan en iyi kabini size tahsis edeceğiz ve böylece gemideki birçok ayrıcalık ve tesisin keyfini çıkarabileceksiniz.


Gerçek bir kişiye özel bir tatil deneyimi mi arıyorsunuz? O zaman Fantastica veya Aurea Deneyimini seçin ve kabin konumunuzu (alçak, orta, yüksek güverte) ve genişliğini belirleyin. Dahası, bu deneyimlerin her biri daha fazla esneklik ve ekstra ayrıcalıklı avantajlar sunar.


Bella Deneyimi

En uygun fiyatlarla gemi seyahati deneyiminiz

Rezervasyon sırasında sunulan indirimli içecek paketi seçeneği

Dünya mutfağından lezzetli çeşitler sunan Ana Resto.ranlar**

Geniş kapsamlı açık büfe kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece atıştırmalıkları

Broadway tarzı tiyatro gösterileri

Çocuklar ve yetişkinler için çok çeşitli eğlence aktivite.leri

LEGO® ve Chicco tarafından tasarlanan benzersiz alanlara sahip Çocuk Kulübü

Havuz Alanı

Açık hava spor tesisleri ve spor salonu

Ücret karşılığında seyahat tarihi değişikliği.

Balkonlu, Dış ve İç Kabin seçenekleri


Aurea Deneyimi

En iyi lokasyonlarda balkonlu kabinler, süitler ve üstün fayda içerir.

Tüm FANTASTICA DENEYİMLERİNE ek olarak;

24 saat oda servisi

Prosecco ve çikolata içeren karşılama paketi

Özel bir restoranda veya yemek alanında istenilen zamanda yemek yeme

Top Exclusive Solaryum’a ücretsiz erişim

Kabininizde rahat ettiren olanaklar (bornoz ve terlikler dahil)

Yastık menüsü

Termal Spa Alanına erişim

Ön ödemeli Spa Paketinde %40 indirim

Gemide satın alınan tüm spa uygulamalarında %10 indirim

Öncelikli biniş ve bagaj teslimi

Gemideki en iyi konumlarda süitler ve balkonlu kabin.leri


Fantastica Deneyimi

Kendi kabininizi ve yemek saatinizi seçin.

Tüm BELLA DENEYİMLERİNE ek olarak;

Kabin genişliği ve konumu seçimi

1 kereye mahsus ücretsiz seyahat tarihi değişikliği hakkı***

Kabinde ücretsiz kahvaltı

Akşam yemeği için öncelikli oturum seçimi (müsaitlik durumuna bağlıdır)

Belirlenen özel restoranın ön ödemeli paketinde %20 indirim

Balkonlu, Dış ve İç Kabin seçenekleri


MSC Cruises'ın Türkiye limanları hareketli tur programları ve dünyanın değişik coğrafyalarında düzenlediği programlara göz atmak istersen, MSC Cruises websitesine bakabilirsin. MSC Cruises Türkiye ofisi tarafından son tüketiciye direkt satış yapılmadığından, MSC Cruises ofisini 0850 420 96 00 numaralı telefonlarından arayarak yetkili satış acentelerini öğrenebilir, ilgilendiğin tur programını tur operatörü ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabilirsin.

bottom of page